top of page

Om meg

TV-fotograf, filmskaper, innholdsprodusent

Jeg elsker å jobbe med video innen forskjellige sjangre og formater. Enten du vil promotere ditt selskap eller ønsker en fotograf til en TV-serie så møter jeg gjerne opp. Jeg tar også på meg andre oppdrag som musikkvideoer og dokumentarfoto, samt ulike assistentroller hvis ønsket.

Jeg plukket opp et kamera og lagde en liten film på ungdomsskolen, noe jeg trivdes så godt med at jeg valgte å gjøre det til min karriere. Etter å ha fullført medier og kommunikasjon på videregående har jeg jobbet på mange ulike oppdrag som innebærer alt fra flerkameraproduksjon til videojournalistikk til musikkvideoer. Nylig ble jeg ferdig med en bachelor i TV-teknikk (fordypning enkamera foto) ved TV-skolen i Lillehammer, der jeg har lært og jobbet mye med TV-foto, lyssetting og color grading i daVinci resolve. Jeg har også jobbet mye i Adobe Premiere, ofte kombinert med Adobe After Effects og Adobe Audition.

Ellers jobber jeg også med fotografering av stillbilder og redigering av disse ved å bruke Adobe Bridge, Lightroom og Photoshop. Eksempler på videoer og bilder jeg har tatt finner du i galleriet her på nettsiden min.

Uhlen_Productions_logo_mindre_sirkel.png
ola_easyrig.jpg
bottom of page