top of page

Audiovisuelle historier

Video

På denne siden kan du se et utvalg av videoer jeg har laget, både private prosjekter og oppdrag jeg har løst.

Test av drone

Dette er en rask test jeg har laget av dronemateriale jeg har tatt. Dette er i sammenheng med at jeg lærer meg å bruke drone som verktøy.

Ringerike læringssenter lang versjon

Dette er langversjonen av filmen jeg lagde for Ringerike læringssenter. Målet her var å vise frem både aktiviteter, samarbeidspartnere og glade mennesker på læringssenteret.

Formålet med denne filmen er å vise frem læringssenteret for å gi et inntrykk til de som ikke kjenner institusjonen så godt. Dette kan være både internt til nye brukere, på møter og til familiene til brukerne.

Ringerike læringssenter kort versjon

Dette er kortversjonen av filmen jeg lagde for Ringerike læringssenter. Oppgaven her var å få inn en rekke stikkord som beskriver læringssenteret.

Denne korte versjonen er laget mer for bruk på sosiale medier enn den lange versjonen.

Animasjon: Læringsbrett statistikk

Dette er to animasjoner jeg lagde til dokumentaren "Å sette strøm på boka" for i visualisere statistikken i filmen.

En fun-fact om disse klippene er at det er første gang jeg har forsøkt å lage animasjoner. figurene er laget i Adobe Illustrator og animeringen er gjort i Adobe After Effects.

Promovideo: Vaktmestertjenesten

Denne promoteringsvideoen er laget for vaktmestertjenesten til Kirkens Bymisjon i Ringerike. Filmet med Nikon Z6ii, redigert i Adobe Premiere og color gradet i daVinci Resolve.

Videoen ble også levert i firkantet- og høydeformat for bruk på sosiale medier.

Musikkvideo: Perspektiv

"Perspektiv" er en musikkvideo jeg filmet for artisten Jaypea i 2017. Litt av ideen bak denne videoen var å se om vi klarte å lage en interessant musikkvideo på kun en location - en leilighet på Kongsberg. Opptak varte 1-2 dager. Filmen er laget før jeg tok min bachelor i TV-teknikk.

Musikkvideo: Normer

"Normer" er en musikkvideo jeg filmet for artisten Jaypea i 2016. På denne videoen har jeg også bistått med noen tips til klippen. Filmen er laget før jeg tok min bachelor i TV-teknikk.

Vaktmester Jørn

"Vaktmester Jørn" er en eksperimentell dansevideo som jeg lagde under mitt studieløp ved TV-skolen i Lillehammer. Målet med denne videoen var å teste ulike lyssettinger i studio.

bottom of page